Klubbar i Los Angeles


Att gå ut på en klubb i Los Angeles kan sluta hur som helst. Det finns alla typer av ställen, eleganta och moderna klubbar, stand-up ställen och de eviga dansgolven. Man kan gå på klubb dygnet runt om man så önskar i denna amerikanska feststad. Det finns en uppsjö av lokaler att välja mellan och det finns alltid något som passar.
Även om det bara vore för utsikten kan man besöka Tower Bar. Denna klubb finns på det kända hotellet Argyle och ger en fantastisk utsikt över staden.
Viper Room är en av de mer uppmärksammade kändisklubbarna i Los Angeles. När baren startades 1993 agerade Johnny Depp frontfigur. Samma år avled skådespelaren River Phoenix tragiskt på klubben, men detta verkar bara ha spätt på Viper Rooms popularitet och det är än idag en av de hetare klubbarna.
Klubben Mondrian är väldigt exklusiv och ingenting för bara vem som helst. Här behöver man vara "någon" för att komma in på de lyxigaste avdelningarna. Men det finns en trevlig restaurang och bar dit alla har tillträde.
Vill du ha den absolut färskaste informationen om nöjeslivet ska du kolla upp det på plats, då klubbscenen hela tiden är i förändring i denna partystad.
Copyright © 2008 - 2018 Los Angeles Alla rättigheter förbehålles.