Shopping i Los Angeles


Att shoppa i Los Angeles är något som många fantaster säkert drömmer om. Det finns ett överdåd och lyx som präglar shoppingen i staden. Vill man ändå spendera stora pengar på shopping så kan det vara en idé att kolla efter alla typer av "rea"-skyltar först, då dessa kan göra en betydlig skillnad.
Den främsta lyxkulturen befinner sig i "the golden triangle". Detta är ett litet avgränsat område med all den tänkbara lyx som går att finna. I mitten av "the golden traingle" hittar man den berömda Rodeo Drive, känd som kändistät shoppinggata men också en bakgrund till kända filmer som till exempel Pretty Woman.
Men det finns något även för den som inte kan lägga hela semesterbudgeten på shopping i de dyraste affärerna. Outletbutiker, som till exempel Camarillo Premium Outlet, en del av kedjan Premium Outlet, är populära här. Det finns gott om kända märken, men till lite rimligare priser.
Vill man ha allting samlat och slippa springa runt på stan kan ett besök på Beverly Center vara passande. Detta är ett enormt köpcenter med både kända och okända designers och en hel del annat. Här kan du bland annat gå på den inbyggda biosalongen och slappna av under shoppingturen.
Copyright © 2008 - 2018 Los Angeles Alla rättigheter förbehålles.